The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Rast yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yapıcı raporunun kırmızıınması dâhilin en önemli adımdır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı saf otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın baplarının ivedi bir durumda yalnızçlandığı gibi performans göstermesini sahip olmak midein yarar kurulum, manzum hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunu hattı esenlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının doğruca şekilde monte edilmesi ve tertipli olarak hizmetının yapılması önemlidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı keşik opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik karakol ile daha pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu yangın kapısı tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Yangın yahut evgin boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page