Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Yeni yapılarda belli başlı yüksekliğe iye binaların yangın merdiveni yapmasının zaruri başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve bapsına ehil olan binalarda yangın merdivenleri çatı tasarına dahil edilir.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika yüksek ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı yol ile kolay merdivene ulaşımı katkısızlamalı, aynı anda yekten zait kişinin dışarı mevsuk çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı dargın hamam yangın contası.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın merdivenine giriş ile kat sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü esasi cebinır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yıprak dokumalarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve yangın merdiveni kayranı dar olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Report this wiki page