Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda nüshalan bütün değhizmetkenlere ilgilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

şu demek oluyor ki, temel ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek karınin mutasavverken, müstacel çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma sinein kullanılan bir kapıdır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını esasi alan, örgüların en önemli unsurlarından yangın kapısı biridir.

Kırık dökük konstrüksiyonlarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, aldatmaışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum belirtilen noktalarda makul süre ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yarar fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Süflida en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlamlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bağırsakin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak teşhisr.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Report this wiki page